(20) Silver B: Vienna Monarchs – Jagged Mountain 2:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (20) Silver B: Vienna Monarchs – Jagged Mountain 2:6

25.4.2019

Základní skupinu Silver B ovládl celek Jagged Mountain. Američané zvítězili i ve svém druhém utkání na turnaji. Po středečním vítězství 3:2 nad GSI Grizzlies si ve čtvrtek poradili i s Viennou Monarchs, a to v poměru 6:2.


Výsledek/statistiky

Vídeňský celek v úvodu doplatil na vyloučení. Hned jedenáct vteřin poté, co se za potrestaným Balaschem zavřela vrátka trestné lavice, si Stoll po přihrávce Monara navedl míček do středu útočného pásma a tvrdou ranou k bližší tyči poslal Jagged Mountain do vedení. Poté měli početní výhodu také Monarchs, v úvodu sice Američany přitlačili k jejich bráně, větší šanci si ale nepřipsali a naopak ještě inkasovali. Po velké šanci Pluma, který se řítil sám na branku, si vídeňská obrana nevzala dostatečné poučení a hned záhy v další velké příležitosti zvýšil Molnar.

V desáté minutě se prosadili také Monarchs. Prošel po levé straně, využil toho, že měl kolem sebe dostatek místa a přízemní střelou nachytal gólmana. Tři minuty před pauzou ale střelou z velkého úhlu vrátil dvougólový náskok svou druhou trefou Stoll a ten samý hráč se ještě v první části dočkal hattricku, když půl minuty před sirénou otřel tvrdou ránu z levé strany o vzdálenější tyč a zvýšil 4:1.

Po minutě hry druhé části se od levého mantinelu provlékl do středu Molnar, svižnou střelou překonal gólmana Kunnerta a připsal si druhou trefu utkání. Už na rozdíl pěti branek zvýšil ve 26. minutě Oscienny, který byl po přihrávce Molnara sám na brankoviště a zblízka pohotově propálil bezmocného vídeňského gólmana. Minutu před koncem ještě po rychlém protiútoku využil pěkné přihrávky Suppanza Balasch, který postupoval z úhlu sám na branku a snížil na konečných 2:6.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024