(31) Play-in 3: Glasgow Clydesiders – London Knights 5:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (31) Play-in 3: Glasgow Clydesiders – London Knights 5:1

25.4.2019

Duel mezi skotskými Clydesiders a londýnskými Knights nabídl od prvních minut jednoznačnou podívanou. Skotové nastříleli pět branek, spoustu další šancí ještě nevyužili. Londýnští se čestně prosadili až v samém závěru proměněným trestným střílením, čímž pouze zmírnili svoji porážku na 1:5.


Výsledek/statistiky

Další souboj o čtvrtfinále rozjeli lépe skotší hráči. Již v první minutě Moffat přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Toporowského a nejlepší střelec skotského týmu jeho nabídkou nepohrdl. Převaha skotského týmu pokračovala i nadále.

O pět minut déle to byl Dewar,který se uvolnil, našel Yorka a ten přidal druhou branku tohoto zápasu. Také londýnští hráči si vypracovali několik náznaků šancí. Jejich snahu ale utnul třetí brankou znovu Toporowski. Do konce první části hry přidali Clydesiders ještě jeden gól. Jeho autorem byl minutu a osm vteřin před koncem Zach Foster. Do druhé části hry si tak odnesli pohodlný čtyřbrankový náskok, který se zdál jako dostačující.

Také v úvodu druhé třetině praktikovali skotší hráči velice chytrou hru, založenou na pozorné obraně. Londýnští ohrožovali Malloughovu branku prakticky jen při přesilové hře, nicméně ne příliš nebezpečným způsobem. Clydesiders se, pod dojmem bytelného čtyřbrankového náskoku již příliš nikam netlačili a zápas tak spěl k poklidnému závěru.

Tři minuty před koncem se slušně zaplněné ochozy dočkaly ještě jedné branky. Před brankou slavil úspěch důraz Dewara, který nadělil londýnským hráčům nepopulárního bůra. Skotové ještě měli výhodu trestného střílení, to ale nevyužili. Následně měli tutéž možnost také Londýnští, ti byli úspěšní. To už ale nemohlo nic změnit na výhře 5:1 v podání skotských Clydesiders.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024