(35) Green QF3: Chocolax – Helan Gar Lacrosse 7:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (35) Green QF3: Chocolax – Helan Gar Lacrosse 7:5

26.4.2019

Švédský Helan Gar každoročně nepatří mezi nejlepší týmy na tomto Memoriálu Aleše Hřebeského. V souboji se švýcarským Chocolaxem ale švédští hráči nepodali vůbec špatný výkon a prakticky do posledních minut se snažili zdramatizovat střetnutí a třeba také překvapit švýcarský tým. Konečná prohra 5:7 byla pro ně možná až příliš krutá.


sledek/statistiky

Necelé čtyři minuty se čekalo na úvodní branku zápasu. Po otočce ji vstřelil nejproduktivnější hráč Chocolaxu Heri. Týž hráč se zapsal do střelecké listiny také o pět minut později. Až poté promluvili do zápasu hráči švédského Helan Garu. Irokéz Shenandoah přetavil v branku přihrávku Lesageho.

Dvoubrankový náskok vrátil švýcarskému týmu Pflug. Poločasové skóre uzavřel Brunner, který efektivní zadovkou překonal Ringströma.

Možná mírné polevení ze strany švýcarského týmu stalo za tím, že se ihned na začátku druhé půle Shenandoah svoji druhou brankou v zápase zdramatizoval stav tohoto zápasu. Další dvě branky švýcarského týmu ale vystavily rozhodující náskok.

Na něm nemohlo nic zmírnit ani Hammanovo snížení či Powlessova branka minutu a půl před koncem. Poslední slovo totiž patřilo Pflugovi, který svým třetím gólem v zápase rozhodl o tom, kdo bude nakonec důležitou výhru slavit.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024