(36) Green QF4: GSI Grizzlies – Hong Kong Lacrosse 4:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (36) Green QF4: GSI Grizzlies – Hong Kong Lacrosse 4:5

26.4.2019

Norští Grizzlies nezvládli dotáhnout dobře rozjetý zápas. Ačkoliv brzy vedli o dva góly, po závěrečné siréně odcházeli zklamaní. Hong Kong vyrovnanou bitvu ovládl 5:4.


Výsledek/statistiky

Grizzlies vstoupili do utkání daleko aktivněji, hned od začátku se vrhli do útoku a vytvářeli si množství šancí. Gólman Choy zprvu odolával, na konci čtvrté minuty však už nestačil na pokus Engera, jenž se prosmýkl kolem obránce a tvrdě vypálil. Pak začal být vepředu nebezpečný i asijský celek, srovnat však nedokázal. A tak se skóre měnilo znovu na druhé straně. Ehlis přešel přes celé hřiště až před branku a zvýšil už na 2:0.

Pět minut před pauzou se Hong Kong už dočkal. Ling na útočné čáře převzal přihrávku, rychlou střelu schoval za obránce a poslal míček přesně do pravého dolního růžku norské branky. Víc už toho ale asijský tým do přestávky nestihl a v druhé části tak musel dotahovat jednobrankové manko.

Vyrovnání se ale dočkal hned po dvaceti vteřinách po změně strany. Od levé strany si to Mak namířil před brankoviště a s notnou dávkou štěstí propálil gólmana Eriksona mezi betony. Vyrovnání Hong Kongu ještě přidalo na entuziasmu a deset minut před koncem dokonali obrat. Wong našel na středu hřiště Ka, ten od útočné čáry vypálil a jeho tvrdý projektil skončil až v norské síti.

Grizzlies se z další tlaku dokázali vymanit a hned z první vážnější příležitosti skóre dotáhli. Vu si to ve 24. minutě od levého mantinelu neohroženě namířil před branku a rychlou střelou k bližší tyči propálil Choye. Pak ale převzali iniciativu znovu hráči asijského celku a dvěma slepenými góly Wonga a Moklammeho, kteří shodně zakončovali ve vzduchu, odskočili opět na rozdíl dvou gólů. 47 vteřin před koncem Norové zápas ještě zdramatizovali, když přesilovou hru bleskově využil svým druhým gólem v utkání Vu. Víc už toho ale Norové nestihli a padli 4:5.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024