(38) Green LSF1: SK Lacrosse Jižní Město – Vienna Monarchs 5:4 SN

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (38) Green LSF1: SK Lacrosse Jižní Město – Vienna Monarchs 5:4 SN

26.4.2019

Jako první se v černošické hale představily výběry Jižního Města a Vienna Monarchs. Po velmi vyrovnané partii plné zvratů se nakonec radovali Pražané, kteří vyhráli 5:4 po samostatných nájezdech.


Výsledek/statistiky

Lépe do utkání vstoupili Monarchs. Po třech minutách hry se k míčku dostal Jakisch a poslal vídeňský celek do vedení. Jižní Město reagovalo za minutu a půl díky tradičnímu tahounovi ofenzivních řad Došlému. Po šesti minutách už šli Pražané do vedení, když přihrávku Němce zužitkoval Plecháček. A když si Došlý v polovině osmé minuty připsal i asistenci na branku Rychlíka, šlo Jižní Město už do dvoubrankového vedení. V poslední minutě první periody ale stačil zkorigovat Balasch, jenž stanovil přestávkové skóre na 2:3.

Také druhou periodu zachytili lépe vídeňští lakrosisté a díky brankám Anderssona z jednadvacáté minuty a Landgrebeho z čtyřiadvacáté minuty šli podruhé v utkání do vedení. Pět minut před vypršením základní hrací doby ale po zdařilé kombinaci udeřilo Jižní Město. Po ose Lavalée-Minařík se míček dostal k Plecháčkovi a ten srovnal na 4:4.

Stejný výsledek zářil na světelné tabuli i po vypršení běžné hrací doby, a tak se šlo do samostatných nájezdů. A v nich byli úspěšnější Pražané.

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024