(41) Blue QF3: London Knights – TJ Malešice 2:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (41) Blue QF3: London Knights – TJ Malešice 2:4

26.4.2019

Malešičtí hráči si určitě chtěli napravit reputaci po nepříliš povedených výsledkách. V souboji proti londýnským Rytířům byli po většinu utkání lepším týmem, a tak se dá hodnotit výhra 4:2 jako zasloužená. Velkou měrou se na tomto výsledku podílel malešický hráč Podroužek, autor dvou branek.


Výsledek/statistiky

Na první branku souboje mezi malešickým týmem londýnskými Rytíři čekali diváci v Radotíně necelých sedm minut. Pražany poslal do vedení Podroužek, který využil obléhání londýnské branky. I nadále měl pražský tým více ze hry.

Branku ale vstřelili londýnští hráči. Pannell našel Kresla, který dostal míček mezi rukou a tělem brankáře Klokana přesně tam, kde si ho přál vidět nejraději. Nerozhodným stavem 1:1 také skončila první půle.

V té druhé se skóre měnilo až po více než pěti minutách. Byl to opět Podroužek, který zhodnotil svůj rychlý únik a poslal míček mimo dosah brankáře Fetche.

Již na dvoubrankový náskok zvýšil necelých pět minut před koncem Plecitý, který našel mezírku nad Fetchovým ramenem. Utkání následně zdramatizoval Pannell, avšak poslední slovo patřilo malešickým hráčům. Konkrétně Trhlík přebral Adamiecovu přihrávku a nad ruku Fetche stanovil konečný stav.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024