(43) Blue QF4: LCC Wolves – Bundeswehr Lacrosse 4:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (43) Blue QF4: LCC Wolves – Bundeswehr Lacrosse 4:2

26.4.2019

Parádní obrat! Wolves sice prohrávali s na turnaji dobře se prezentujícími Bundeswehr od dva góly, dramatické utkání ale dokázali otočit ve svůj prospěch. Na vítězství 4:2 nesl zásadní podíl Pavel Srch, který přispěl dvěma góly a asistencí.


Výsledek/statistiky

Radotínští mladíci nevstoupili do utkání vůbec šťastně. Neuběhla ještě ani minuta hry, když se míčku ujal Wismer, namířil si to k brance a razantní střelou poslal Bundeswehr do vedení. Wolves se snažili útočit, ale hodně času je zaměstnávala německá ofenziva a museli se bránit ve vlastním pásmu. Přesto si vytvořili velmi nadějné příležitosti ke srovnání skóre. Sievers však odolal několika nebezpečným střelám i samostatnému úprku Pražanů.  

A tak se skóre měnilo znovu ve prospěch Bundeswehru. Na začátku deváté minuty Griebl za brankou naznačil přihrávku, ale poté překvapil obránce i gólmana rychlým zakončení přímo zpoza svatyně. Půlminuty před pauzou už ale Wolves byli za svou aktivitu odměněni. A stálo to za to! Polák si z levé strany přes dva obránce navedl míček do středu a parádní pumelicí zamířil přímo do pravé šibenice německé branky.

Nádhernou akci po osmi minutách druhé půle předvedl Srch. Ten si za německou brankou převzal míček, bryskně zamířil ke vzdálenější tyči a skočkou mezi brankářem a obráncem stačil zamířit do odkryté sítě. Ten samý hráč navíc o minutu později dokonal obrat. Tentokrát nalevo od brankoviště udělal rychlou kličku, schoval přízemní střelu za obránce a potřetí rozvlnil síť za Sieversem.

Wolves poté museli těsný náskok bránit při oslabení, v něm už Němci dvakrát zvedali ruce nad hlavu, ale gólman Slavík nakonec přežil bez úhony. Na druhé straně naopak vyšperkoval svůj výkon Srch, který tentokrát nahrával na hranici brankoviště Lukášovi a ten pohotovou ranou bez přípravy zvýšil na rozdíl dvou gólů. S tím už Bundeswehr nezvládl nic nadělat, Wolves si náskok pohlídali a radovali se z velkého obratu a vítězství 4:2.  

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024