(52) Blue SF2: TJ Malešice – LCC Wolves 6:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (52) Blue SF2: TJ Malešice – LCC Wolves 6:7

26.4.2019

Poslední zápas na černoštickém hřišti mezi sebe svedl dva pražské týmy. Radotínští mladíci LCC Wolves přivítali soupeře z nedalekých Malešic. První půle vyzněla pro radotínské hráče, kteří vedli o tři branky a zdálo se, že tento zápas bude jasnou záležitostí. Malešičtí ale po zlepšeném výkonu ve druhé části dostali zápas na dostřel, avšak ve vypjatém závěru si již samostatné nájezdy nevynutili. LCC Wolves nakonec porazili svého geograficky nedalekého soka 7:6.


Výsledek/statistiky

Pět minut a deset vteřin, právě takový časový úsek scházel k první brance utkání. Svůj tým poslal do vedení radotínský Vošmik.  O minutu a půl později se Wolves radovali podruhé, tentokrát zvedal ruce nad hlavu Friedl.

Týž hráč našel pět minut před koncem první části Srch, jenž přidal třetí branku a zdálo se, že toto utkání bude jasnou záležitostí radotínských mladíků. Poté sice snížil Adam Podroužek, na jehož gól ale odpověděl Lukáš, jenž stanovil poločasové skóre na 4:1 pro radotínské Wolves.

Právě Adam Podroužek po necelých dvou minutách snížil na dvoubrankový rozdíl.  V pohodě hrající radotínští mladíci ale Hájkem, Lukášem a Srchem vystavili rozhodující náskok. Po mírném polevení Plecitý s Beranem snížili na 4:7. Na tyto branky navázal svým třetím gólem v zápase Adam Podroužek a dvě a čtvrt minuty před koncem po brance Hagana viselo vyrovnání ve vzduchu. Malešičtí ale míček za záda brankáře Slavíka nedostali a v tomto velmi pohledném zápase těsně padli.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024