(60) O 17. místo/17th Place Game: Adler Lacrosse – Hong Kong Lacrosse 8:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (60) O 17. místo/17th Place Game: Adler Lacrosse – Hong Kong Lacrosse 8:3

27.4.2019

Hráči Hong Kongu si hráli při svém premiérovém startu na Memoriálu Aleše Hřebeského o 17. místo proti tradičnímu účastníkovi z Adleru. Němci využili zkušenosti a díky kanonádě v závěru i vyhráli větším rozdílem, konkrétně pětibrankovým – 8:3, a to přestože jim soupeř byl povětšinu utkání důstojným sokem.


Výsledky/statistiky

Hong Kong vstoupil do zápasu o 17.místo s větším elánem. Brzy vedl – prosadil se Cheung  a chvíli na to navíc trefili tyč, po níž míček skákal před brankovištěm, ale nikdo z útočících hráčů se k němu nedostal, aby ho do sítě dorazil. Adler na to reagoval, jeho hráči začali více běhat a z aktivity plynuly i šance.

Nejdříve Śmigiel po individuální akci, kdy neatakován proběhl ze strany až k brankáři, vyrovnal na 1:1.  Špatné střídání Hong Kongu poté potrestal v následné přesilové hře Tyacke, který měl k zakončení také až trestuhodně příliš času.  Do přestávky bylo ale opět srovnáno. Evan Moklamme překvapil gólmana Adleru Roache z větší vzdálenosti.

Ve druhé části byl na place dominantnější Adler. Hned po pauze vypustil od hranice pásma nevinně vyhlížející přízemní střelu Macko a v 18. minutě se prodral do úspěšného zakončení Plunket – 4:2. Němci kontrolovali vývoj, z přesilovky ještě zvýšil na 5:2 Śmigiel, kdy míček poslal do brány o zem.

Hong Kong se snažil ještě něco s výsledkem udělat a podařilo se. Cheng se po přihrávce Cheunga objevil sám před Roachem a pohotově do protipohybu snížil. Brankář Adleru pak měl ruce práce ještě s jednou šancí Hong Kongu, ale poslední slovo měl Adler. Ofenzivně hrajícího soupeře trestal za chyby.  Třemi slepenými góly v závěrečných dvou minutách rozhodl o své jednoznačné pětibrankové výhře.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024