(64) o 9. místo/9th Place Game: Riggers – LCC Wolves 6:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (64) o 9. místo/9th Place Game: Riggers – LCC Wolves 6:5

27.4.2019

LCC Wolves v souboji o deváté místo padli s irskými Riggers těsně 5:6, i když několikrát v zápase vedli. Rozhodující se nakonec ukázal Robinsonův gól z brejku na 6:5 ve chvílích, kdy domácí tlačili a měli několik příležitostí, ale namísto toho minutu a půl před koncem inkasovali a na pořádnou odpověď nezmohli.


Výsledky/statistiky

Mladíci z Radotína čelili v zápase o deváté místo těžké zkoušce. Irské Riggers potvrzovalo kvalitu a Vlci tahali od počátku za kratší konec. Jejich zbraní však byly rychlé nohy. Právě brejky na Iry platily. Hájek ukázal hned na začátku svou rychlost a unikl útočícímu soupeři, který se k němu nestačil vrátit.

Pak Riggers zamklo Wolves před svou bránu. Nejdříve jednoduchá souhra, z níž vyplynulo vyrovnání Coppingera. Na to navázal Case, jež velmi působivě zakončil ranou přes hlavu svůj průnik - a s domácími bylo zle. Ale jen na malý moment. Pár desítek sekund na to odpověděl Jakub Lukáš, který stál na konci pěkné kombinace.

Vlkům se povedl vstup do další části. Zvýšená aktivita vedla dokonce k velkému obratu, jenomže ani Riggers nezahálelo a vzalo si vedení zpět. Stav 4:5 sliboval dramatickou zápletku na konec. Ta taky přišla. Mladíci Radotína vyrovnali dvě minuty před koncem, kdy vlevo dostal prostor k zakončení od rozehrávajícího bodu Srch.

Bohužel ani jeho gól Wolves alespoň na remízu nestačil. S chutí hrající domácí zapomněli na obranné povinnosti, z čehož vyplynul brejk Robinsona, který si se zakončením věděl rady. A i když měli Vlčci v poslední minutě příležitost v podobě přesilovky, tak si Riggers těsné vedení pohlídalo.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024