(8) Silver A: Pioneers – Chocolax 10:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (8) Silver A: Pioneers – Chocolax 10:0

24.4.2019

Snadná práce! Pioneers si na úvod Memoriálu Aleše Hřebeského lehce poradili s Chocolax a švýcarský celek rozdrtili s čistým kontem 10:0. Na devastaci týmu ze země čokolády, hodinek a kapesních nožíků se hattrickem podílel Wiles.


Výsledek/statistiky

Na začátku zápasu to chvíli vypadalo na vyrovnanou partii a šance byly k vidění na obou stranách. Skóre otevřel na konci čtvrté minuty Wiles, jenž poslal Pioneers do vedení, když prošel po levé straně přes obránce a před brankou měl i dostatek času vymíchat gólmana. Pak kanadský tým tlačil, skóre se ale dlouho neměnilo. Až ve dvanácté minutě se znovu prosadil Wiles a dvě minuty před přestávkou upravil na poločasových 3:0 Ricci.

Pokud v první části Chocolax stačili ještě horko těžko zachraňovat situace před vlastní brankou, v té druhé už se na ně kanadské útoky valily takovou vervou, že jim čelili jen těžko. A také se to začalo projevovat na skóre. Pionýrské gólové hody druhého poločasu odstartoval minutu po změně stran Lunde, když se protlačil po levé straně a gólmana překvapil razantní střelou k bližší tyči.

Poté už švýcarská defenziva nestíhala, a ačkoliv toho Meier pochytal hodně, vedení Pioneers neúprosně narůstalo. Po dvou trefách Clarea a Fairalla, dalším gólu Lundeho a zkompletování hattricku Wilese se červená čísílka na světelné tabuli zastavila až na desítce. Chocolax se do nebezpečného zakončení dostávali naopak jen zřídka, všechny pokusy ale pochytal brankář Lewis.  

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024