(10) G: Megamen Boston–Spartiates/Goldstar 21:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (10) G: Megamen Boston–Spartiates/Goldstar 21:0

24.4.2013

Hráči Megamen Boston rázně vykročili za obhajobou triumfu z loňského ročníku. Tým ze Spojených států v úvodním zápasu deklasoval francouzsko-izraelského nováčka Goldstar 21:0 a po hladké výhře si připsal první tři body do tabulky.


Zápis/Statistiky | Video

Úřadující šampion vlétl do zápasu ve velkém stylu a už po úvodním vhazování dal jasně najevo, kdo bude utkání s naprostým přehledem dominovat. Hned z prvního útoku po se přesnou střelou prosadil Potter. A když poté Bendig během čtyř minut vsítil hattrick, vedl tým ze Spojených států už 4:0.

Zatímco Goldstar se takřka nedostávali na dostřel kanadské branky, Megamen pokračovali ve stylu „co minuta, to gól“ i nadále. V desáté minutě už vedli 10:0. Do konce první půle se navíc trefili ještě dvakrát, a do přestávky se tak šlo za rozhodnutého stavu 12:0.

Francouzsko-izraelský tým se však velkým rozdílem nenechal otrávit a rozhodně nesložil zbraně. Do druhé periody naskočili jeho hráči s velkou chutí, zamkli protivníka před jeho brankou a vypracovali si několik šancí, žádnou z nich však proměnit nedokázali.

A tak po dvou minutách druhé části udeřilo opět na druhé straně. Wasik dal dvěma slepenými trefami jasně vědět, kdo že na hřišti vládne, a rozpoutal další střeleckou smršť svého týmu. Brankář Goldstar snad ani nestačil počítat, kolikrát vytahuje míček ze sítě, a skóre zápasu se vyšplhalo až na 21:0.

Francouzsko-izraelský celek tak musel skousnout trpkou porážku, Megamen naopak rázně vykročili za obhajobou trimfu z loňského roku.   

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024