(12) E: LC Custodes–Glasgow Clydesiders 10:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (12) E: LC Custodes–Glasgow Clydesiders 10:0

24.4.2013

Po slavnostním zahájení 20. ročníku Memoriálu si odbyli svůj první zápas také hráči domácího týmu LC Custodes. A zvládli ho s grácií, skotského nováčka na turnaji Glasgow Clydesiders s přehledem porazili 10:0.


Zápis/Statistiky | Video

Na vedení domácího týmu nemuseli diváci čekat dlouho, hned po necelé půlminutě hry se prosadil Poupě, který dorazil střelu Košťála. Custodes byli směrem dopředu jednoznačně aktivnějším týmem a na začátku třetí minuty přidali další gól, to se krásnou zadovkou trefil Košťál. O půl minuty později překonal gólmana Halseyho i Barák, a když se hned po následném vhazování prosadil Skála, vedli domácí Custodes už 4:0.

Tým z Glagowa se soustředil na úpornou obranu, někdy to ale jeho zadáci přeháněli s tvrdostí a Clydesiders na to dopláceli častým vyloučením. Radotínu se podařilo proměnit hned dvě přesilovky za sebou, v obou početních výhodách se trefil Kostka.

Dvě minuty před koncem první periody se tvrdou dalekonosnou trefil také Skála, který tak svému týmu zajistil přestávkové vedení 6:0.

Vysoké vedení Custodes neuspokojilo a domácí hráči se i nadále hnali do útoku. Postupem času svůj náskok ještě několikrát navýšili, když se trefil zblízka Moravec, po pěkné kombinaci Novák a potřetí v utkání Kostka. Poslední desátý gól Custodes dal tři minuty před koncem po samostatném úniku Výmola.

Jednu z mála šancí na vstřelení alespoň jednoho gólu měli Clydesiders až v závěru utkání při přesilové hře, gólmana Siku sice zasypali střelami, snížit však nedokázali. Custodes tedy svůj první zápas zvládli a Clydesiders s přehledem porazili 10:0.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024