(13) C: Love You to Death–TJ Malešice 4:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (13) C: Love You to Death–TJ Malešice 4:2

24.4.2013

Malešice zle potrápily jednoho z největších favoritů turnaje Love You to Death, po nečekaně vyrovnaném utkání však podlehli 2:4. Kanadský celek vyhrál i své druhé utkání na Memoriálu a se šesti body vede skupinu C.


Zápis/Statistiky | Video

Úvod utkání se nesl v režii pečlivých obran a výborně chytajících gólmanů na obou stranách. Ani jeden z týmů se vepředu dlouho nedokázal prosadit a diváci tak sledovali urputný boj u mantinelů.

První velkou šanci si vypracovaly v páté minutě Malešice, po tvrdé střele zachránila kanadského brankáře od inkasování tyč. V sedmé minutě už ale lovil míček ze sítě. To v oslabení přes celé hřiště utekl Mrlík, přesnou střelou propálil gólmana a zajistil Malešicím vedení.

Love You to Death odpověděli o dvě minuty později, kdy se přesnou přízemní střelou z dálky trefil Kruszewski. Do konce první části si oba celky vypracovaly ještě řadu příležitostí, zásluhou skvělých brankářů na obou stranách už však gól nepadl, a do přestávky se tak šlo za remízového stavu 1:1.

Hned po půl minutě po změně stran se však poprvé v utkání dostal do vedení kanadský favorit. Polkinghorne prošel po pravé straně kolem mantinelu, namířil si to k brance a střelou z úhlu propálil Malešického brankáře.

I nadále byl k vidění naprosto vyrovnaný zápas s řadou šancí před oběma brankami. Ke změně skóre došlo až v sedmé minutě. To na pravé straně prodral přes dva obránce Adamiec a střelou mezi betony vyrovnal na 2:2.

O minutu později mohly jít Malešice dokonce do vedení, když měly k dispozici minutovou přesilovku. Po ztrátě míčku se však dostal k samostatnému úniku Potter, který měl dostatek času vymíchat brankáře a vrátit vedení na stranu Love You to Death. V osmé minutě se po přesné střele z dálky prosadil West-Pratt, který svému týmu zajistil dvoubrankové vedení.

Malešice se v závěru ještě vrhli do útoku, na obrat už však síly neměly. Love You to Death tedy po boji porazili Malešice 4:2 a vyhráli i své druhé utkání na turnaji. 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024