(14) A: Dublin Riggers–Pioneers 3:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (14) A: Dublin Riggers–Pioneers 3:6

24.4.2013

Druhé vítězství na turnaji si připsali Pioneers. Kanadský celek si ve vyrovnaném utkání plném tvrdých soubojů poradil si irskými Riggers 6:3.


Zápis/Statistiky | Video

Jako první se z gólu radovali Pioneers, když po dvou minutách hry po pěkné kombinaci přesně zamířil Keith a poslal svůj tým do vedení. V páté minutě měli Riggers k dispozici téměř půlminutovou přesilovku pět na tři. A tu hned po několika vteřinách dokázali proměnit - 1:1.

Gólová přestřelka pokračovala, na druhou trefu kanadského Keitha ze šesté minuty odpověděl o necelou minutu později MacDonald a opět srovnal stav utkání.

Poté už však kanadský tým svému soupeři utekl, když v rozmezí šesti minut vstřelil tři góly a dostal se do vedení 5:2. Riggers ale po brejku pět vteřin před koncem první periody dokázali snížit na přestávkových 3:5.

I po změně stran se hrál atraktivní zápas se spoustou příležitostí na obou stranách. Oba brankáři však předváděli vynikající zákroky, a tak příliš gólů k vidění nebylo. Ujal se až pokus Waddingtona, který v osmé minutě druhé části nedal z blízka gólmanovi šanci a poslal Pioneers do vedení 6:3.

Postupem času přibývalo na hrací ploše tvrdých soubojů, faulů i šarvátek, a tak oba týmy hrály často v oslabení. Ani v přesilovkách však už žádný gól nepadl. Pioneers tedy vyhráli nad Riggers 6:3 a připsali si druhou výhru na turnaji. 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024