(15) B: London Knights–Bundeswehr Lacrosse 4:3 po sam. nájezdech

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (15) B: London Knights–Bundeswehr Lacrosse 4:3 po sam. nájezdech

25.4.2013

Přestože padlo v běžné hrací době jen šest branek, o šance na obou stranách nebyla nouze a brankáři se museli hodně otáčet. Němci vydřeli vyrovnaný stav po třiceti minutách hry, a o vítězi tak rozhodly samostatné nájezdy. Hrdinou zápasu se stal Petr Dunits, který do německé brány vstřelil rozhodující gól.


Zápis/Statistiky | Video

Hned v první minutě si šel za vražení zezadu sednout londýnský Clark, hráči Bundeswehru ale Anglickou bránu neohrozili. Krátce po návratu pátého hráče skórovali Knights - šťastnou ruku měl Brad Olson. Reakci Němců zajistil Wunderlich, který pálil zdálky a míček se po výstroji Klause sklouznul do brány. Po nevyužité přesilovce Rytířů měl velkou šanci skórovat Němec Lehna, ale jeho střela ze skoku letěla mimo klec.

Ve dvanácté minutě se Wunderlich pokoušel příliš horlivě zastavit anglický útok a obdržel velký trest za hru vysokou holí. Němci úspěšně čelili přesile, a minutu před koncem dokonce střela zdálky rozvlnila anglickou síť. Radost Bundeswehru však netrvala dlouho - rozhodčí totiž branku neuznal a přidal druhý tříminutový trest. Za hru vysokou holí si šel sednout Heller. Dvojnásobnou přesilovku už Angličané využili hladce a díky Taskovi si do druhé půlky kromě zbytku přesilovky odnesli také vedení 2:1.

Zbylé dvě minuty trestu ve druhé periodě zůstaly bez gólu. Lépe se podařilo využít oslabení soupeře Němcům a Jochen Ruhl v páté minutě srovnal na 2:2. Když už to vypadalo, že trefa Dunitse z London Knights rozhodne utkání, potrestal rozhodčí Meyera za zdržování hry a Ruhl se svým gólem postaral o to, že vítěze určily až samostatné nájezdy. Nakonec se přece jen radovali Rytíři, protože se při nájezdech jako jediný trefil Peter Dunits.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024