(2) C: TJ Malešice–Vienna Monarchs 8:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (2) C: TJ Malešice–Vienna Monarchs 8:2

24.4.2013

Mužstvo Malešic ukázalo svou převahu zejména v prvním poločase, ve kterém přestřílelo soupeře v poměru 5:1. Během druhé poloviny zápasu viděli diváci další čtyři branky, z nichž pouze jedna byla ve prospěch Vienna Monarchs. Tým TJ Malešice zvítězil nad Vienna Monarchs suverénně 8:2.


Zápis/Statistiky | Video

Do zápasu vkročili lépe Malešičtí. Ve čtvrté minutě vstřelil první branku Trhlík. Krátce nato mohl zvýšit Podroužek, ale jeho střela zblízka v síti neskončila. Pokus o odpověď Monarchů ztroskotal na zákrocích malešického brankáře a na druhé straně střílel opět Podroužek, jenže tentokrát se už nemýlil. Třetí gól Malešic dal Tolar a na 4:0 střílel Trhlík, když snadno překonal gólmana Kunerta bezmocně ležícího v brankovišti.

Poslední minutu první poloviny mohla vyplnit přesilovka Vídeňanů, nicméně trest za příliš mnoho hráčů na hřišti stihnul Klaus Hauer potrestat dřív než rozhodčí. Čtyřgólový náskok vrátil Malešicím Plecitý, a na poločasovou poradu tak šli hráči za stavu 5:1.

Ve druhém poločase se kanonáda Malešic zklidnila. Krátce po zahájení sice skóroval Podroužek, ale na sedmý gól se čekalo až do 10. minuty, kdy pálil Tolar. Po oddechovém čase rakouského týmu nastoupil do brány Monarchs Filip Hříbal a o dvě minuty později dal osmou branku Malešic Podroužek, a dovršil tak svůj hattrick.

O poslední gól zápasu se postaral Klaus Hauer, který dostal míček od Linharta a z nájezdu trefil odkrytý růžek malešické branky. Zmírnil tím výsledek na 8:2 pro Malešice.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024