(24) EF4: Love You to Death–Silver Birch Leafs 10:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (24) EF4: Love You to Death–Silver Birch Leafs 10:3

25.4.2013

Love You to Death po ovládnutí základní skupiny zvládli i svůj první vyřazovací zápas. Podle očekávání si poradili si finským výběrem Silver Birch Leafs, který porazili 10:3.


Zápis/Statistiky | Video

Jednoznačně aktivnějším týmem byl hned od úvodního vhazování Love You to Death. Po půl minutě už se mohl dostat do vedení, gólman Uusitalo však skvělým zákrokem dokázal nebezpečnou střelu vyrazit do bezpečí. A skórovat se nepodařilo ani Plunkettovi, který o půl minuty později mířil pouze do výstroje finského brankáře.

Ve třetí minutě měli Leafs výhodu minutové přesilovky, tu však využít nedokázali, a tak při vyrovnnání sil na hřišti udeřilo na druhé straně. Na konci čtvrté minuty ve středu hřiště napřáhl Sahl a mířil přesně – 1:0.

V sedmé minutě mohlo být vyrovnáno, Harala postupoval sám ná brankáře, kterého ale prostřelit nedokázal. Naopak hned z protiútoku se přesnou střelou prosadil Plunkett, a když se v polovině deváté minuty trefil i a zvýšil na 3:0.

Finové ale nesložili zbraně a půl minuty před koncem první periody se dočkali zaslouženého snížení. Do přestávky se tak šlo za stavu 3:1 pro kanadského favorita.

I v druhé části jako pevní rozvlnili síť Kanaďané. Ve třetí minutě se dostali do přečíslení dva na jednoho a Sternbergh už měl sám před gólmanem snadnou pozici. O pár sekund později navíc přidal svůj druhý gól v zápase Plunkett a zvýšil tak už na 5:1.

Na začátku šesté minuty Love You to Death zamkli soupeře před jeho brankou a po sáhodlouhou kombinaci ukončil přesnou střelou z dálky Kruszewski. A na něj po minutě navíc navázal Polkinghorne – 7:1.

 Aktivní směrem dopředu byli ale také Leafs, přes precizní kanadskou obranu se však dlouo nemohli prosadit. Až na konci desáté minuty se povedenou střelou v pádu prosadil Harala a snížil na 2:7.

Love You to Death  však žádné zdramatizování nedopustili a přidali ještě několik gólů. Nejprve se trefil z úhlu Jarvis, pak po samostatném úniku Davies a třetí gól přidal ranou z dálkyTyacke.

Poslední slovo ale měl finský tým, necelou minutu před koncem alespoň kosmeticky upravil skóre Aaltonen. Love You to Death si však vítězství v klidu pohlídali a vyhráli 10:3.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024