(25) EF5: Nova Scotia Privateers–Bats Bratislava 6:2.

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (25) EF5: Nova Scotia Privateers–Bats Bratislava 6:2.

25.4.2013

V souboji kanadského a slovenského týmu se radoval ten zámořský. Nova Scotia Privateers porazili v utkání plném vyloučení Bats Bratislava 6:2.


Zápis/Statistiky | Video

Bats nevstoupili do utkání vůbec šťastně, hned po půl minutě hry se museli bránit v tříminutovém oslabení. A to Privateers dokázali proměnit hned dvakrát, když se pokaždé trefil Newton – 2:0.

Bats dokázali odpovědět na začátku šesté minuty, když se po brejku prosadil Patzko. A pak měli i několik příležitostí na vyrovnání skóre, ty však využít nedokázali.

Naopak ještě dopláceli na častá vyloučení. Nejprve opět inkasovali ve dvojnásobném oslabení a minutu před koncem první periody byli vyloučení dokonce rovnou tři hráči Bets, takže měli Privateers k dispozici samostatný nájezd. Ten s přehledem proměnil Parker, a zajistil tak svému týmu přestávkové vedení 4:1.

Ten samý hráč se trefil jako první také v druhé části, když po minutě hry pěkně prošel přes obránce a zavěsil – 5:1.

Bratislava se poté hnala dopředu, do bezprostřední blízkosti branky se však její hráči přes úpornou obranu příliš nedostávali, a tak hrozili především ze střel z dálky. Několika nadějnými pokusy se prezentoval Skokan, kanadský gólman však žádný z míčků za záda nepustil.

Privateers se spoléhali na brejky, po jednom z nich se octil sám před brankářem Axford, proměnil a zvýšil na 6:1.

Největší šance na snížení měli Bats až v úplném závěru. Kvůli častým vyloučení Privateers měli k dispozici hned dva samostatné nájezdy, žádný se jim však proměnit nepodařilo. Nakonec ale druhého gólu přeci jen dosáhli, když se necelou minutu před koncem trefil Weiss. Na vítězi zápasu to však nic nezměnilo, Privateers porazili bratislavské Bats 6:2.

 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024