(26) Z: Glasgow Clydesiders–Spartiates/Goldstar 7:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (26) Z: Glasgow Clydesiders–Spartiates/Goldstar 7:2

25.4.2013

Prvního vítězství na turnaji se dočkali hráči Clydesiders Glasgow. Skotský tým si poradil v utkání s Goldstar v poměru 7:2. Francouzsko-izraelský nováček tak pořád na svou první výhru čeká.


Zápis/Statistiky | Video

Oba týmy vstoupily do zápasu opatrně a žádný vzruch před brankami k vidění nebyl. Skóre utkání otevřel až na konci třetí minutě útočník Clydesiders Vickars. O tři minuty se tvrdou ranou z dálky prosadil také Capron, a poslal svůj tým do vedení 2:0.

V jedenácté minutě měl francouzsko-izraelský tým možnost snížit. Při přesilovce zasypal skotskéo gólmana sprškou střel, žádná však neskončila v síti. Naopak pět vteřin před koncem první části ještě utekl Tracey a přesnou střelou zvýšil 3:0 pro Clydesiders.

Hned po půlminutě hry utekl obraně Goldstars Vickars a přidal svůj druhý gól v zápase. Francouzsko-izraelský tým pak hru otevřel a vrhnul se do útoku. Moc šancí si však vypracovat nedokázali.

Naopak to byli Clydesiders, kteří využívali stále větších okének v defenzivě soupeře a hrozili z rychlý brejků do otevřené obrany. Ve druhé minutě druhé části se nejprve z protiútoku prosadil Murphy a o několik vteřin po něm z podobné situace i Paoliny.

Goldstars se dočkali první trefy v páté minutě druhé periody, kdy Ross pěknou individuální akcí přešel přes dva obránce, dostal se až před branku a zavěsil – 1:6. O dvě minuty později však Clydesiders vrátil šestibrankové vedení přízemní ranou Tracey.

Goldstars ještě minutu před koncem po pěkné dalekonosné střele snížili na závěrečných 2:7. Clydesiders si tak připsali první vítězství na turnaji.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024