(3) D: Deutschland Adler–LCC Wolves 3:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (3) D: Deutschland Adler–LCC Wolves 3:4

24.4.2013

Vyrovnané utkání si tým LCC Wolves zkomplikoval třemi minutovými tresty. Po prvním poločase vedl Radotín 3:1, poslední minuta se však dohrávala za těsného stavu 4:3. Wolves vedení udrželi a o gól nad německým celkem zvítězili.


Zápis/Statistiky | Video

Minutu po úvodním hvizdu se ze střední vzdálenosti trefoval Bergman. Protiútok Němců gólem neskončil, zato v šesté minutě přidali dvě slepené branky Martínek a Bergman. V deváté minutě se poprvé radoval německý tým, zblízka se nemýlil Frey.

Přesilovka Adleru po vyloučení Dolejšího čtyři minuty před koncem poločasu zůstala nevyužita a skóre 3:1 pro Wolves vydrželo až do pauzy.

Hned z prvního útoku zvýšil na 4:1 Patrik Martínek. Jeho střela z dálky šla od tyče za záda gólmana. Při své druhé přesilovce v páté minutě již Němci skórovali. Adam Marshall poslal z téměř nulového úhlu za zády Mareše míček do tyče, od které balón zamířil přímo do sítě.

Do konce utkání si zahrál německý tým ještě dvě minutové přesilovky po vyloučeních Beka a Martínka, ale ty se Radotínským podařilo ubránit. Poslední minutu zdramatizoval Merjasch, který snížil na rozdíl jediného gólu. Bohužel pro Adler hrál po zbytek zápasu Radotín přesilovku, neboť Malig dostal za hru vysokou holí tříminutový trest, a tím se šance Němců na vyrovnání snížily. A skutečně – stav 4:3 se už neměnil.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024