(30) EF8: Megamen Boston–Deutschland Adler 17:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (30) EF8: Megamen Boston–Deutschland Adler 17:1

25.4.2013

Do čtvrtfinále s přehledem dokráčel i další zámořský tým Megamen. Celek z Bostonu ve svém prvním vyřazovacím zápase deklasoval německý Adler 17:1.


Zápis/Statistiky | Video

Německý outsider v úvodu držel s americkým favoritem krok a dlouho ho nepouštěl do vyložené šance. V čase 2:39 už se však Boston ujal vedení, když po kombinační akci přesně vypálil Synowiez.

Záhy poté mohl vyrovnat Kowal, který utekl obraně, v samostatném nájezdu ale trefil pouze gólmana. Udeřilo naopak znovu na druhé straně, když ve čtvrté minutě propálil německého gólmana Wheeler. Během dalších dvou minut se oba střelci navíc trefili ještě jednou, a Megamen tak vedl už 4:0.

Adler se prvního zásahu dočkali na začátku osmé minuty. To se před brankou nejrychleji zorientoval Merjachs a pohotově zakončil pod břevno -1:4.

Tým z Bostonu se však snížením nenechal rozhodit i nadále pokračoval v aktivní útočné hře a do přestávky ještě třikrát zvýšil, když se postupně trefili Wasik, Wheeler a Prestridge Po první periodě tedy Megamen vedli 7:1.

Megamen hru režírovali i v druhé části. Během šesti minut zpečetili hattrick hned dva jeho hráči -  Wasic a Synowiez, kteří tak poslali kanadský tým do vedení 11:1.

A útočníci bostonského celku byli i nadále při chuti. Na branku Adler se hrnul jeden útok za druhým a německá obrana nevěděla, kam dřív skočit. Megamen postupem času skóre ještě šestkrát navýšili a po zásluze vyhráli 17:1.

 

 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024