(33) Z: Polish Eagles–Spartiates/Goldstar 6:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (33) Z: Polish Eagles–Spartiates/Goldstar 6:3

26.4.2013

Eagles vedli v zápase s Goldstar po první periodě už 4:0, utkání však francouzsko-izraelský tým pořádně zdramatizoval, když po přestávce snížil na rozdíl jediného gólu. Polský celek si však vedení nenechal ukrást a nakonec vyhrál 6:3.


Zápis/Statistiky

Do utkání lépe vstoupili Eagles. Ve třetí minutě se po pěkné akci trefil Rydzak. O pět minut později se ke střele dostal Pellowski, jeho ránu sice zastavila tyč, míček se ale odrazil k Rydzakovi, který doklepl a přidal svůj druhý gól v utkání.

V jedenácté minutě si aktéři druhé branky své role vyměnili. Rydzak předložil přihrávku Pellowskimu, který zvýšil už na 3:0.

Půlminuty před koncem první části se pěkně prosmýkl po pravé straně opět velice aktivní Rydzak, z úhlu vypálil přesně pod břevno, uzavřel svůj hattrick, a zajistil tak svému týmu přestávkové vedení 4:0.

Hned v úvodu druhé periody se poprvé prosadil také Goldstar, když se trefil český útočník František Klíma. Vzápětí měl francouzsko-izraelský celek další velkou šanci, když hrál minutu dvojnásobnou přesilovku pět na tři. Tu sice ještě využít nedokázal, záhy měl však k dispozici další tříminutovou početní výhodu, ve které už se prosadil Stout a snížil na 2:4.

Eagles se nepoučili ani poté a nadále se nechali zbytečně vylučovat. V osmé minutě proměnil další přesilovku opět Sout a ukrojil náskok polského týmu o pouhý gól.

Eagles však velké zdramatizování zápasu nedopustili. Pět minut před koncem se počtvrté v zápase trefil nejlepší hráč na hřišti Rydzak. Konečnou podobu skóre poté stanovil ještě dvě minuty před závěrečnou sirénou Bucki. Eagles tedy nakonec vyhráli 6:3.

  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024