(34) LQF2: SK Lacrosse Jižní Město–Bundeswehr Lacrosse 0:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (34) LQF2: SK Lacrosse Jižní Město–Bundeswehr Lacrosse 0:1

26.4.2013

Jižní Město po nečekané prohře v osmifinále s radotínskými Wolves propadlo také ve svém dalším zápase. Po dalším nevýrazném výkonu nestačili Pražané na německý Bundeswehr a padli 0:1.


Zápis/Statistiky

Na začátku utkání byli aktivnější Pražané, kteří byli častěji před brankou Bundeswehru. Přes sálodlouhé kombinace se však dlouho nedokázali dostat do žádné vyložené šance. To německý tým spoléhal především na protiútoky a hrozil z rychlých brejků, ani jemu se však nedařilo skórovat.

Ve dvanácté minutě byl v rozmezí několika sekund zasypán gólman Malina hned třemi tvrdými střelami, brankář Jižního Města však svůj tým podržel a všechny dalekonosné pokusy dokázal vytěsnit mimo branku. O minutu později mohlo udeřit na druhé straně, po chybě Němců v rozehrávce se řítili sami na branku rovnou dva útočníci, ani z toho však gól nepadl.

Pak začala série zbytečných vyloučení hráčů Jižního Města. První periodu dohrávali Pražané ve čtyřech po tříminutovém vyloučení Seilda. A mohli na to doplatit. Třicet vteřin před přestávkou totiž z dálky napřáhl Wunderlich a gólmana Malinu zachránila tyčka. Prvního gólu zápasu se tedy diváci do přestávky nedočkali.

Hned v úvodu druhé části přišlo další zbytečné vyloučení českého týmu. Bendeswehr měl k dispozici dokonce dvě přesilovky 5 na 3, šance si sice vypracovat dokázal, pokaždé však ztroskotal na dobře chytajícím Malinovi.

Brankáře Jižního Města dokázali útočníci německého celku překonat až na začátku deváté minuty druhé periody, kdy konečně využili jednu z mnoha přesilových her. Po pěkné kombinaci zůstal ve středu nepokrytý Heerdt, jenž napřáhl a trefil se přesně k pravé tyči – 1:0.

Pražané se pak sice ještě hnali za vyrovnáním, jejich závěrečný tlak však otupila další zbytečná oslabení. Bundeswehr si tedy připsal překvapivé vítězství nad Jižním Městem 1:0.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024