(35) LQF3: Silver Birch Leafs–Deutschland Adler 1:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (35) LQF3: Silver Birch Leafs–Deutschland Adler 1:3

26.4.2013

Hráči německého týmu Adler se dočkali prvního vítězství na turnaji. Ve vyrovnaném zápase se Silver Birch Leafs vyhráli 3:1.


Zápis/Statistiky | Video

Oba týmy naskočily do utkání opatrně a soustředili se především na pečlivou defenzivu. Skóre zápasu tak otevřel až na konci osmé minuty Nolte, který měl nestřežen na středu hřiště dostatek času přesně zamířit a tvrdě vypálit. Adler vstřelený gól povzbudil a hned za necelé dvě minuty se radovali podruhé. To pěknou kombinační akci zblízka zakončil Kowal.

Ve čtrnácté minutě měl finský tým výhodu přesilovky. V ní si vytvořil hned několik slibných příležitostí, dobře chytajícího gólmana Schulze však překonat nedokázal. Adler tedy šel do přestávky za vedení 2:0.

Ve druhé periodě se finský tým více tlačil do útoku a nělikrát byl velice blízko gólu, dlouho se však prosadit nedokázal. Ve třinácté minutě hráli Leafs minutovou přesilovku a v té už se jim snížit podařilo. Po dlouhé kombinaci se dostal míček k Jalvantimu, který od čáry napřáhl a jeho dalekonosná bomba skončila až v síti – 1:2.

Ze snížení se však Leafs dlouho neradovali. Už za necelou půlminutu utekl po levé straně Marschall, dostal se až před finského gólmana a blafákem vrátil Adleru dvougólové vedení. Na další snížení už neměli Leafs dostatek času ani síly, a tak se z vítězství 3:1 radovali hráči Detschland Adler.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024