(36) LQF4: Bats Bratislava–Dublin Riggers 6:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (36) LQF4: Bats Bratislava–Dublin Riggers 6:7

26.4.2013

Dramatické utkání mezi Riggers a bratislavskými Bats nakonec vyhrál irským tým. Vyrovnaný duel musely rozhodnout až samostatné nájezdy, po kterých se radovali Rigerrs z vítězství 7:6.


Zápis/Statistiky | Video

Jednoznačně lépe vyšel úvod zápasu Riggers, kteří se také ujali vedení. Nejprve se ve čtvrté minutě sám před brankou prosadil Greenaway a o necelou půlminutu později vymetl šibenici parádní dalekonosnou střelou Funkenhauser. V sedmé minutě se pohotově trefil Towner, a když tentýž hráč efektně v letu zakončil další povedenou akci svého týmu, vedli Riggers už 4:0.  

V desáté minutě měli velkou šanci v podobě minutové přesilovky pět na tři Bats. A tu na poslední chvíli také dokázali využít. Těsně před tím, než se vrátili vyloučení hráči, se z úhlu trefil Jeck.  A prosadit se dokázali i v další přesilovce o minutu později, kdy Thomey pohotově dorazil míček poskakující před brankou - 2:4.

Ve druhé periodě se jako první opět radovali Riggers, když Hearnova nenápadná střela zaplula mezi betony gólmana a skončila až v síti. V páté minutě druhé části měli navíc k dispozici početní výhodu, gól však nepřidali a naopak inkasovali, když se z dálky technickou střelou prosadil Skokan.

A pro „Netopýry“ bylo ještě lépe. V deváté minutě hráli přesilovku a předvedli krásnou kombinaci, na jejímž konci byl Jeck, který už neměl problém zamířit do prázdné branky - 4:5. Bats i nadále útočili a byli blízko k vyrovnání, v jedenácté minutě jim však utekl MacDonald a zvýšil opět na rozdíl dvou gólů.

Bratislavskému týmu ale náramně vycházely přesilové hry a v té další opět snížil Střecha. A tři minuty před koncem se Bats konečně dočkali zaslouženého vyrovnání, když Thomey před brankou uloupil skákající míček a pohotově jej zavěsil – 6:6.

Do konce řádné hrací doby už další gól nepadl, a tak musely rozhodnout až samostatné nájezdy. V závěrečné loterii byl úspěšnější irský tým, a tak dramatické utkání vyhráli Riggers 7:6 po samostatných nájezdech.

 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024