(37) Y1: LC Slavia Praha–SK Lacrosse Jižní Město 2:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (37) Y1: LC Slavia Praha–SK Lacrosse Jižní Město 2:4

26.4.2013

V souboji dvou pražských celků Slavia neudržela nadějné vedení a podlehla favorizovanému Jižnímu Městu 2:4. Pro „Jižňáky“ to bylo první vítězství po dvou prohrách v řadě.


Zápis/Statistiky | Video

Úvodní periodě kralovali brankáři, na obou stranách sice bylo k vidění hned několik slibných příležitostí, žádnou ze střel však ani jeden z gólmanů nepustil. Skóre utkání otevřel až dvacet vteřin před přestávkou Seiler, který zařídil Jižnímu Městu vedení 1:0.

Slavia se vyrovnání dočkala minutu po změně stran. To se z levé strany probil až před branku Šamaj a nekompromisní střelou pod břevno nedal gólmanovi Čekalovi šanci -1:1.

Ve třetí minutě druhé periody mělo Jižní Město výhodu přesilové hry, do výrazné šance se však dostat nedokázali a navíc mohli ještě inkasovat, když nechali utéct slávistického útočníka. Brankář Čekal však svůj tým podržel.  Slavia se po vyrovnání sil na hřišti přeci jen ujala vedení, když se přesně trefil Kadeřábek.

Jižní Město se ale s výsledkem nechtělo spokojit a vrhlo se do útoku. Svého soupeře zatlačilo před branku. Dlouho se ale přes dobře chytajícího gólmana Pelikána nemohlo prosadit.

Až pět minut před koncem vyrovnal přesnou střelou k tyči Došlý. A tentýž hráč navíc v přesilové hře o dvě minuty později poslal svůj tým do vedení. Dvě minuty před závěrečnou sirénou ještě na 4:2 zvýšil Černý a Slavii pak k zdramatizování zápasu nepomohla ani hra bez brankáře. Jižní Město tedy vyhrálo v duelu se Slavií 4:2.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024