(46) W2: Love You to Death–London Knights 6:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (46) W2: Love You to Death–London Knights 6:3

27.4.2013

Love You to Death si s přehledem poradili s Knights. Anglický tým po přesvědčivém výkonu porazili 6:3.


Zápis/Statistiky | Video

Kanadský celek se chopil otěží zápasu hned po úvodním vhazování a po dvou minutách už se ujal vedení. Na konci čtvrté minuty se po pěkné individuální akci trefil i Plunkett a Love You to Death vedli už 2:0.

Tým z Toronta i nadále pokračoval v útočném představení a postupem času přidával další góly. Na začátku sedmé minuty se přízemní ranou trefil Sehl a v jedenácté minutě se prosadil také Drum, který měl sám před brankou dostatek času na to, aby pohodlně zavěsil 4:0.

Skóre první části uzavřel tři minuty před přestávkou West-Pratt, jenž nečekaně vyběhl za brankou a akrobaticky vstřelil pátý gól.

Love You to Death se jako první prosadili i v druhé periodě, když po třech minutách zvýšili už na 6:0. Poté se poprvé dočkali také Knights. Olson v polovině sedmé minuty prošel středem hřiště, napřáhl a trefil se přesně k pravé tyči.

Angličanům dodal vstřelený gól sebevědomí a Kinights hrozili dál. Na konci šesté minuty propálil všechno před sebou včetně gólmana Dunits a snížil na 2:6. A minutu před koncem se po individuální akci prosadil také Meyer. Týmu z Londýna však na zdramatizování zápasu scházely síly i čas. Love You to Death už si zbytek utkání pohlídali a připsali vítězství 6:3.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024