(5) F: Green Gaels–Bats Bratislava 7:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (5) F: Green Gaels–Bats Bratislava 7:4

24.4.2013

Slovenský tým obohacený o několik českých hráčů nedal Kanaďanům vítězství zadarmo a se soupeřem dlouho držel krok. Zápas se rozhodnul až v posledních šesti minutách, kdy Green Gaels nasázeli do slovenské branky tři góly a zajistili si tak konečné skóre 7:4 ve svůj prospěch.


Zápis/Statistiky | Video

Na gól Pata Saunderse ve čtvrté minutě odpověděl o minutu později Simon Thomay hrající za Bats, takže pět minut po začátku utkání byl stav stále nerozhodný. Z přesilovky vytěžili Netopýři jen zranění svého hráče Petra Gheorgheho a vzápětí Kanaďané vstřelili druhou branku.

Druhou slovenskou přesilovku využil Skokan přesnou střelou zdálky. Ve dvanácté minutě poslali Slováci do pole omylem šestého hráče a minutový trest zkrátila parádní trefa Brada MacArthura od čáry. Díky tomu si Green Gaels do druhé periody odnesli náskok jedné branky.

Přesilovku v úvodu druhé půlky potrestal vzápětí Jeck a hned přidal i druhou branku, čímž otočil vedení na stranu Bats.

Šanci vyrovnat dostali Green Gaels v páté minutě. Při své první přesilovce nejprve MacArthur rozezvonil tyč, následně se nemýlil Pat Saunders a skóre bylo opět nerozhodně 4:4. K radosti Kanaďanů Saunders v desáté minutě ze skoku vsítil rozhodující branku.

Netopýrům už nepomohla ani minutová přesilovka a dvě minuty před koncem upravil Reed na 6:4 a Saunders pak ještě v posledních sekundách při vlastním oslabení zapečetil skóre na konečných 7:4.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024