(52) O 9. místo: TJ Malešice–Dublin Riggers 5:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (52) O 9. místo: TJ Malešice–Dublin Riggers 5:4

27.4.2013

Malešice se umístily na deváté pozici. V utkání o celkové umístění předvedly nevídaný závěrečný obrat a irské Riggers porazily 5:4.


Zápis/Statistiky | Video

Lépe do utkání vstoupily Malešice, které se hned po pětadvaceti vteřinách hry dostaly do vedení. O vedoucí branku se postaral technickou střelou Plecitý.

Pak se hrál dlouho vyrovnaný zápas se spoustou šancí na obou stranách, žádný z týmů se však díky dobře chytajícím gólmanům dlouho nemohl prosadit. Skóre upravil až v osmé minutě Podroužek, jenž po přihrávce Plecitého prostřelil gólmana Snidera – 2:0. Ještě před přestávkou však Riggers stačili snížit, když se pohotově trefil Towner.

Půl minuty po změně stran už to bylo nerozhodně, po pěkné kombinaci přesně zamířil Gibson. A Riggers se poté dokonce ujali vedení, když brankář Klokan nestačil tvrdou střelu Greenawaye.

Tři minuty před koncem utkání ještě navýšil vedení Riggers na 4:2 svou druhou trefou v utkání Gibson. Pak ale přišel velký obrat Malešic, které dokázaly zápas během poslední minuty otočit. Nejprve se v čase 29:16 trefil Mrlík, čtyři vteřiny před koncem Beran a takřka se závěrečnou sirénou propálil irského gólmana také Tolat, který svou trefou zařídil Malešicím vítězství 5:4.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024