(9) C: Love You to Death–Vienna Monarchs 14:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (9) C: Love You to Death–Vienna Monarchs 14:1

24.4.2013

Jeden z největších favoritů turnaje Love You to Death zvládl vstup do 20. ročníku s přehledem. Kanadský tým a šampion Memoriálu Aleše Hřebeského z roku 2011 si lehce poradil s rakouským celkem Wienna Monarchs 14:1. Útočník Jamie Plunkett se na výhře svého mužstva podílel hattrickem.


Zápis/Statistiky | Video

Úvodní šanci utkání si sice připsal tým z Vídně, byl to však on, kdo jako první inkasoval. Po minutě a půl se středem obrany prohnal Plunkett a přesnou střelou do horního rohu branky otevřel skóre utkání. Ve čtvrté minutě se navíc trefil i Kruszewski a zvýšil vedení Love You to Death na 2:0.

Kanadský tým si záhy vypracoval několik dalších velkých příležitostí, rakouský gólman Kunert ale několika skvělými zákroky svůj tým podržel. V čase 5:31 se poprvé dočkali také Monarch a snížili na rozdíl jediného gólu.

Pak už ale opět převzali iniciativu Love You to Death, kteří třemi góly během čtyř minut zvýšili už na 5:1. Postupně se trefili Davies, podruhé v zápase Plunkett a West-Pratt.  

Monarch se v závěru první části hnali dopředu, místo snížení však přišla chyba posledního hráče, po které se dostal do samostatného úniku Davies a s přehledem proměnil, Love You to Death tak šli do přestávky s pohodlným náskokem 6:1.

V druhé periodě už kanadský tým s přehledem kontroloval vývoj hry, nepouštěl Monarchs příliš do šancí a svůj náskok ještě několikrát zvýšil. Šest minut po přestávce se podruhé v utkání trefil West-Pratt a několik vteřin po něm i Tyacke. V osmé minutě druhé části navíc po další přesné střele uzavřel hattrick Plunkett, který tam zvýšil už na 9:1.

Rakouský celek se sice snažil alespoň kosmeticky upravit skóre, gólmana Love You to Death však prostřelit nedokázali. Zato klub z Toronta nadále své vedení navyšoval. Deset minut před koncem se prosadil Bieber a záhy po něm i Polkinghorne. V poslední minutě navíc přesně mířili ještě Sternberg, Tyacke a znovu Polkinghorne.

Love You to Death tedy svém v premiérovém zápasu na letošním ročníku nedopustili překvapení a s Wiennou Monarchs si snadno poradili v poměru 14:1.

 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024