(41) QF2: Love You to Death–Megamen Boston 3:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (41) QF2: Love You to Death–Megamen Boston 3:6

26.4.2013

Souboj dvou silných celků vyhráli disciplinovanější hráči z Bostonu a zajistili si postup do semifinále. Přehráli kanadský tým Love You to Death 6:3.


Zápis/Statistiky | Video

Prvních pět minut se týmy oťukávaly a na branky létaly jen dalekonosné střely, se kterými se gólmani zkušeně vypořádali. Love You to Death se až v šesté minutě ujali vedení, když zpoza brány skóroval Jarvis, ale odpověď Bostonu na sebe nenechala dlouho čekat. Skóre srovnal Prestridge.

Ve dvanácté minutě nařídil rozhodčí trestné střílení. K jeho exekuci se postavil Bryan Bendig a nemýlil se. Dvě minuty před koncem si Plunkett vysloužil tříminutový trest, a Megamen si tak zbytek periody zahráli přesilovku.

Do druhé periody se přenesla zbylá minuta trestu a Bostonští toho využili gólem Synowiez, vzápětí přidal čtvrtou branku Wasik. Kanaďané sice nevyužili přesilovku v sedmé minutě, ale později se Plunkettovi podařilo snížit na 4:2. Třígólový náskok vrátil svému týmu v deváté minutě Bendig.

Po vyloučení Martina ve 12. minutě si Love You to Death vybrali oddechový čas, ale přesilovku nevyužili, naopak z breaku zvýšil Taylor na 5:2. Trefa Kruszewskiho necelou minutu před koncem tak už zápas nezdramatizovala, jen upravila konečný výsledek na 6:3.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému

Související články


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024