(53) O 7. místo: LCC Wolves–London Knights 3:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (53) O 7. místo: LCC Wolves–London Knights 3:5

27.4.2013

Utkání rozhodla první polovina, při níž Wolves pětkrát inkasovali. Ve zbytku herní doby už London Knights nepřipustili vážnější dramatizaci, dobře si poradili s několika tresty a obsadili celkové sedmé místo na turnaji.


Zápis/Statistiky | Video

Hned první útok Wolves skončil gólem. Martínek oběhl branku a prostřelil anglického gólmana. Druhou branku střílel opět Martínek, tentokrát zdálky využil přesilovku po vyloučení Josepha.

Kanaďan v anglickém dresu Tackaberry pak dotáhnul na 2:1 a vyrovnávací gól dal ve vlastním oslabení Matt Payne.

London Knights se ujali vedení po osmi minutách hry, zblízka pálil Olson a náskok tuploval o dvě minuty později Meyer. Na 5:2 ještě zvýšil Tackaberry, který asi z patnácti metrů našel Marešovo slabé místo. V první periodě přehráli Knights radotínský tým s rozdílem tří branek.

Polovina Přesilovky Wolves ve čtvrté minutě druhého poločasu se odehrála před radotínskou brankou a branka nepadla. V šesté minutě dostal Radotín znovu možnost zahrát si proti čtyřem a napodruhé se zadařilo po střele Halody. Wolves tak osm minut před koncem hrací doby dělil od Knights hratelný dvoubrankový rozdíl.

Bergman málem vstřelil kontaktní gól, ale trefil jen rameno brankáře. V posledních vteřinách Wolves odvolali gólmana a v šesti se pokusili zvrátit výsledek utkání. Míče se zmocnil soupeř a Cluney mohl upravit na 6:3, jenže prázdnou bránu minul.

 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému

Související články


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024