(55) SF2: Megamen Boston–Nova Scotia Privateers 6:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (55) SF2: Megamen Boston–Nova Scotia Privateers 6:4

27.4.2013

Přes nesnáze v první třetině tým Megamen Boston porazil kanadské Nova Scotia Privateers 6:4 a zajistil si tak postup do finále, ve kterém se utká s LC Custodes. Privateers si to rozdají o třetí místo s krajany z týmu Green Gaels.


Zápis/Statistiky | Video

Začátek zápasu vyšel Megamenům dobře. Nejprve si poradili s tříminutovým oslabením a několikrát ohrozili soupeřovu branku, potom otevřel skóre Wasik.

Druhou přesilovku ale Privateers využili rukama Parkera a do konce třetiny přidali další dvě branky.Gólman Collins uhasil ke konci první třetiny oheň před kanadskou brankou, a zachránil tak dvougólové vedení svého týmu.

Krátce po zahájení druhé periody si šel na tři minuty sednout Prestridge. Při vlastním oslabení snižoval z breaku Bendig na 2:3. Po trestu za příliš mnoho hráčů na hřišti už Megamen početní převaze neodolali a gól si připsal Gorman. Kontaktní gól brzy vymyslel opět Brian Bendig.

V deváté minutě poslal Knotek dalekonostou přihrávku na Wasika, který samotného brankáře hladce přemohl a vyrovnal. V závěru druhé třetiny ještě zakončoval Bendig po kombinaci s Martinem a Wheelerem a Boston poprvé vedl.

Po zahájení třetí periody se museli Privateers bránit přesilovce Bostonu, což se jim podařilo, ale ve čtvrté minutě trefil z velké dálky nekryté místo kanadské brány Joyner. Jeho gól byl poslední v tomto semifinálovém klání, Megamen zvítězili 6:4.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému

Související články


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024