(21) EF1: Pioneers–TJ Malešice 9:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (21) EF1: Pioneers–TJ Malešice 9:1

25.4.2013

Souboj českého a kanadského týmu měl od začátku do konce jednoznačný průběh a ani několik přesilovek Malešicím příliš nepomohlo. Vítěz skupiny A Pioneers tak navázal na své dosavadní úspěchy a přemohl tým TJ Malešice 9:1.


Zápis/Statistiky | Video

Zápas zahájili dvěma rychlými góly Taylor a L'Arrivee, třetí zasadil zpoza brány Johnson. V osmé minutě si Malešice zahrály přesilovku, místo malešických útočníků však ve vlastním oslabení skóroval Keith.

Tomáš Beran se na konci deváté minuty dostal ke slovu a z těsné blízkosti pálil na kanadskou bránu, ale ani tato osamocená šance pražského týmu neskončila úspěchem. Na 5:0 zvýšil vedení Pioneers Germain.

Minutu před koncem první periody hráli Malešičtí znovu 5 na 4 a tentokrát i vážně ohrozili čistý štít kanadského gólmana. Ten ale Podroužkovu střelu chytil.

Do druhé půle vkročili Kanaďané trefou Johnsona. Po zákroku Waddingtona zůstal na zemi ležet Šimon Vít a rozhodčí odpískal minutový trest. Tuto ani navazující přesilovku Pioneers žádný z týmů nevyužil, a tak další branka padla až v sedmé minutě opět za plných stavů střelou Waddingtona.

Bezbrankové prokletí TJ Malešice prolomil ve dvanácté minutěv další přesilové hře Pražanů Martin Tolar. Do konce utkání stihli Keith a Taylor potvrdit převahu svého týmu a upravit skóre na 9:1.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému

Související články


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024