(23) EF3: SK Lacrosse Jižní Město–LCC Wolves 3:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (23) EF3: SK Lacrosse Jižní Město–LCC Wolves 3:5

25.4.2013

Po nepřesvědčivém výkonu Wolves v prvním poločase, kdy jenom díky skvělému výkonu Mareše zaznamenali útočníci Jižního Města pouze dva góly, se ve druhé půlce zápasu radotínští mladíci na hřišti rozkoukali a do té doby bezzubé útoky začaly nést ovoce. Utkání rozhodnul Patrik Martínek, který nastřílel čtyři branky a na jednu přihrál, a umožnil tak LCC Wolves překonat SK Lacrosse Jižní Město za skóre 5:3 pro Radotín.


Zápis/Statistiky | Video

Jižní Město začalo zápas zostra. Brankář Mareš se musel v bráně hodně snažit, aby udržel prvních šest minut střely útočníků na uzdě, nakonec ale nestačil na fintu Plecháčka. Vzhledem k dění na hřišti byla otázka času, kdy padne do radotínské branky další míček. Střelcem druhého góly byl Seiler, který pálil z nájezdu.

Poslední minutu první periody si musel Došlý odsedět trest a Wolves přesilovku využili. Na 2:1 snížil Martínek.

Do druhého poločasu nastoupil Radotín jako vyměněný.

Ve třetí minutě nejprve Bergman trefil tyč, následně v pokračujícím radotínském útoku vyrovnal Martínek. Stejný hráč pak skvělou střelou zdálky dovršil hattrick a poslal svůj tým do vedení. V osmé minutě Martínek znovu střílel dělovku zdálky mezi betony gólmana Čekala a střela probublala až za čáru. Za stavu 4:2 pro Wolves si tým Jižního Města vybral oddechový čas.

Na začátku desáté minuty vyloučil sudí radotínského Fresla na jednu minutu. Radotínská brána zazvonila, ale do sítě se míček Jižnímu Město protlačit nepodařilo. Rozkot navíc příliš hrubě srazil Jakše, takže následovala přesilovka Wolves. Gól ovšem padl až na začátku čtrnácté minuty, když se zadařilo Pavlu Došlému, a Jižní Město stáhlo vedení soupeře na 4:3 a zdramatizovalo závěr utkání.

Vedení už ale zůstalo Vlkům. Minutu před koncem pojistil stav utkání Haloda, kterému poslal Martínek přihrávku přímo před bezmocného gólmana.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému

Související články


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024